På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Film

Specialistundersköterska inom multisjukdom hos äldre

Specialistundersköterska inom multisjukdom hos äldre

Hermods Yrkeshögskola

Specialistundersköterska inom multisjukdom hos äldre

Äldre med multisjukdom är en växande grupp i samhället i och med att vi lever allt längre. Dessa behöver professionell vård och omhändertagande. Efter denna specialistundersköterska-utbildning besitter du specialistkompetens för att ta hand om äldre och underlätta deras livssituation och välmående, i deras hem eller på boenden. Både sjuksköterskor och undersköterskor är bristyrken vilket gör att många arbetsgivare ser till kompletterande yrkesgrupper och kompetenser för att stärka sin personalgrupp. Specialistundersköterskan är en sådan kompletterande yrkesgrupp. Denna utbildning passar dig som arbetar inom vården och vill fördjupa din kompetens ytterligare.

Efter utbildningen
Efter utbildningen kan du arbeta som specialistundersköterska för miltisjuka äldre på olika boenden och andra vårdinrättningar med äldre personer och deras hälsotillstånd. Du har fördjupad kunskap inom bland annat geriatrik, geropsykiatri samt komplexa sjukdomsbilder hos äldre. Du har färdigheter för att föra dokumentation så att du kan planera, genomföra och utvärdera omvårdnadsarbete. Efter denna specialistundersköterskautbildning på distans har du kompetens för att arbeta förebyggande och hälsofrämjande men även verksamhetsutvecklande och kan handleda kollegor och nyanställda.  

Studietakt

50%

Poäng

210 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2022-08-01

Slut

2022-06-10

2023-06-10

2024-06-07

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Specialistundersköterska inom multisjukdom hos äldre på Hermods Yrkeshögskola.