På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Film

JavaScript-utvecklare

JavaScript-utvecklare

IT-Högskolan

JavaScript-utvecklare

Du som gillar webbutveckling och vill bli expert inom programmeringsspråket JavaScript. Du som vill skapa kraftfulla funktioner på webben. Du som gillar förändring och när det händer saker. Matchar beskrivningen dig? I så fall är IT-Högskolans utbildning JavaScript-utvecklare perfekt för dig!

Som JavaScript-utvecklare arbetar du med att skapa ett välfungerande webbgränssnitt och avancerade funktioner på webben. JavaScript är det populäraste och vanligaste programmeringsspråket på webben.

Du kommer lära dig webbprogrammeringsspråket JavaScript och dess tillhörande verktyg på djupet. Du får lära dig att skapa applikationer med en kodbas för Android och iOS, och publicera applikationer på marknader. Fokus på utbildningen är programmeringsspråket JavaScript men du kommer också lära dig agil projektmetodik och relevanta angränsande områden för att du ska förstå helheten kring en webblösning.

Efter utbildningen är du expert på webbprogrammeringsspråket JavaScript och hur avancerade funktioner skapas på webben. Detta gör dig mycket attraktiv för arbetslivet. Behovet av djup kompetens inom JavaScript är stort och förutsättningarna för att du är i jobb innan du tagit examen är stora.

Studietakt

100%

Poäng

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2022-08-22

2023-08-01

2024-08-01

Slut

2022-06-10

2023-06-09

2024-06-30

2025-06-20

2026-06-19

Ansökan öppnar*

Ansökan stänger*

2022-05-01

Branscher

Data & IT

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt
Utbildningens webbsida

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om JavaScript-utvecklare på IT-Högskolan.