JavaScript-utvecklare

Du som gillar webbutveckling och vill bli expert inom programmeringsspråket JavaScript. Du som vill skapa kraftfulla funktioner på webben. Du som gillar förändring och när det händer saker. Matchar beskrivningen dig? I så fall är IT-Högskolans utbildning JavaScript-utvecklare perfekt för dig!

Som JavaScript-utvecklare arbetar du med att skapa ett välfungerande webbgränssnitt och avancerade funktioner på webben. JavaScript är det populäraste och vanligaste programmeringsspråket på webben.

Du kommer lära dig webbprogrammeringsspråket JavaScript och dess tillhörande verktyg på djupet. Du får lära dig att skapa applikationer med en kodbas för Android och iOS, och publicera applikationer på marknader. Fokus på utbildningen är programmeringsspråket JavaScript men du kommer också lära dig agil projektmetodik och relevanta angränsande områden för att du ska förstå helheten kring en webblösning.

Efter utbildningen är du expert på webbprogrammeringsspråket JavaScript och hur avancerade funktioner skapas på webben. Detta gör dig mycket attraktiv för arbetslivet. Behovet av djup kompetens inom JavaScript är stort och förutsättningarna för att du är i jobb innan du tagit examen är stora.