AI Developer bild

AI Developer

Läser du till AI Developer, en utbildning på 2 år, så får du den kompetens som krävs för att kunna arbeta med utvecklingen av AI-teknik.

Många företag satsar stort på att utveckla applikationer där AI (Artificiell Intelligens) används och efterfrågan på utvecklare med AI-kompetens blir därför allt större. 

Siri (Apple), Google Home eller de förslag från Netflix på filmer som du kanske gillar är några exempel på hur AI kan användas för att utveckla tjänster till sina kunder. Även Facebook använder AI för att exempelvis känna igen ansikten och annan information från bilder.

Som AI Developer lär du dig utveckla den programvaran. Efter din utbildning har du sedan möjlighet att arbeta i företag inom olika branscher som använder AI-teknik för att skapa tjänster till sina kunder.

I utbildningen AI Developer lär du dig att:

  • Utveckla olika typer av applikationer med hjälp av Python och olika webbteknologier.
  • Utveckla olika tillämpningar för AI, datautvinning, maskininlärning och djupinlärning.
  • Arbeta i agila utvecklingsprojekt.

Under utbildningen får du även 24 veckor arbetslivserfarenhet genom LIA-perioderna med möjlighet att få praktisk erfarenhet av AI-utveckling och du har chansen att skapa värdefulla kontakter inför din nya karriär.

Utbildningen är helt gratis. Du betalar endast din kurslitteratur. Du har även rätt till CSN under tiden som du studerar.

Grundläggande behörighet
- Programmering 1 eller motsvarande
- Matematik 2 eller motsvarande
- Engelska 6 eller motsvarande

Har du frågor? Kontakta oss, så berättar vi mer!
info@jensenyh.se
08-450 22 00

Händelser

maj 2024