På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Cloudutvecklare AWS

Cloudutvecklare AWS

JENSEN yrkeshögskola

Cloudutvecklare AWS

Som cloudutvecklare har du specialiserade kunskaper inom säker applikationsutveckling med programmeringsspråket Java och relevanta databaser och använder en molnplattform - i det här fallet AWS - som utvecklingsmiljö.

AWS är idag den största molnplattformen i konkurrens med främst Microsoft Azure och Google Cloud Platform (GCP).

Efter utbildningen kommer du kunna arbeta med att skapa avancerade applikationer med hjälp av molnbaserade utvecklingsverktyg. Du blir specialiserad inom utveckling med det populära programmeringsspråket Java, som används i allt från hushållsmaskiner, bilar, mobilapplikationer och spel till stora, komplexa system på företag och myndigheter. Efter denna utbildning kommer du att ha en attraktiv kompetens och ha goda förutsättningar för en karriär inom IT.

Det finns en stor efterfrågan på programmerare och utvecklare. Tillsammans med arbetslivet startar vi nu Cloudutvecklare med inriktning mot Amazon Web Services (AWS) då allt fler digitala tjänster blir molnbaserade.

Innehåll

  • Specialiserade kunskaper inom applikationsutveckling med programmeringsspråket Java och relevanta databaser på molnplattformen Amazon Web Services.
  • Kunskaper om och överblick över de närliggande områdena IaaS, PaaS och SaaS, alternativa molnplattformar, webbutveckling, databaslagring, säkerhet, testning, integration, Cloud Computing/Infrastructure as Code.
  • Kunskaper om arbetsprocesser och kvalitetskriterier inom utvecklingsmetoderna Agile och DevOps, samt krav på affärsmässighet i yrkesutövandet i en IT-organisation.
  •  Planera, utföra samt identifiera resurser för att utföra specialiserade arbetsuppgifter inom applikationsutveckling med Java på Amazon Web Services.
  • Lösa sammansatta problem inom applikationsutveckling med Java på Amazon Web Services.
  • Kommunicera åtaganden och lösningar inom applikationsutveckling med Java på Amazon Web Services på svenska och engelska.
  • Självständigt behandla innehåll inom applikationsutveckling med Java på Amazon Web Services som leder till vidare lärande och professionell utveckling.
  • Övervaka arbets- eller studieverksamhet inom applikationsutveckling med Java på Amazon Web Services samt slutföra förelagda projekt med en hög grad av professionalitet.

Har du frågor om utbildningen eller ansökan?
Välkommen att kontakta oss!
[email protected]
08 450 22 00

Studietakt

100%

Poäng

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2022-10-07

2023-06-30

Branscher

Data & IT

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Cloudutvecklare AWS på JENSEN yrkeshögskola.