På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Frontendutvecklare inriktning webbsäkerhet

Frontendutvecklare inriktning webbsäkerhet

JENSEN yrkeshögskola

Frontendutvecklare inriktning webbsäkerhet

Front End Developer arbeta huvudsakligen med webbutveckling med inriktning på responsiv webb och mobila plattformar. De tillhör en yrkesgrupp som är mycket efterfrågad på arbetsmarknaden både i Sverige och utomlands.

I den här yrkeshögskoleutbildningen får du specialiserade kunskaper inom frontendutveckling med JavaScript men också överblick över angränsande områden såsom till exempel projektledning, testning, backendutveckling & UX/UI.

Efter utbildningen är målet att du självständigt ska kunna jobba med att planera, utföra samt identifiera resurser för att kunna utveckla och säkra webbapplikationer med frontendutveckling. ansvara för frontendutvecklingen i ett webbprojekt med särskilt fokus på säkerhetsapekter och vara delaktig i kvalitetssäkring av webbutvecklingsarbetet genom att övervaka och följa upp att projektet levererar det som definierats enligt kravspecifikation, samt vid behov kunna på ett bra sätt kommunicera problem och komma med förslag på lösningar.

Studietakt

100%

Poäng

400 YH-poäng

Start *

2019-12-20

2020-08-24

2021-08-23

Slut

2021-09-28

2022-06-10

2023-06-09

Sista ansökn.dag *

Sen ansökan

Restplats

Denna utbildning har just nu restplatser. Kontakta skolan direkt för att söka!

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Frontendutvecklare inriktning webbsäkerhet på JENSEN yrkeshögskola.