Yrkesutbildningar i Markaryd

YH-utbildningar som erbjuds i Markaryd. Yrkeshögskolan erbjuder mänger av yrkeshögskoleutbildningar i hela Sverige så använd sökfunktionen för att hitta din utbildning.

Din sökning på yrkesutbildningar Markaryd gav 1 träffar

Värmepumpstekniker

Lärcentrum Markaryd (LCM)

Upptäck framtidens hetaste yrke!

Vår utbildning erbjuder en mix av föreläsningar, lektioner och praktiska övningar, allt skräddarsytt för att passa det dynamiska yrkeslivet. Genom Lärande i arbetslivet (LIA) får du möjlighet att applicera dina kunskaper i verkliga arbetsmiljöer. Efter avslutad utbildning tilldelas du en eftertraktad yrkeshögskoleexamen samt ett certifikat, vilket gör dig till en attraktiv medarbetare både hos VVS-installatörer och ledande tillverkare.

Som värmepumpstekniker kommer du att vara experten som installerar, servar och kontrollerar olika typer av värmepumpar. Med många olika uppvärmningsmetoder och tekniska lösningar på marknaden är fackkunskap avgörande för att välja det optimala systemet. Mötet med kunden och det självständiga arbetet kräver inte bara teknisk skicklighet, utan även förmågan att vara en utmärkt företagsrepresentant och problemlösare med en stark serviceinriktning.

Behörighet
Grundläggande behörighet för yrkeshögskola.

Utbildningsstart
2024-08-12
2025-08-11
Utbildningsslut
2025-10-24
2026-10-23
Studietakt
100%
YH poäng
300 YH-poäng (ca. 1.5 år)
Ansökan öppnar
Sen ansökan
Ansökan stänger
2024-08-31
Branscher
Teknik & tillverkning