Hållbar affärsutveckling bild

Hållbar affärsutveckling

Hållbar affärsutveckling har blivit en avgörande faktor för företag som strävar efter att förbli relevanta och konkurrenskraftiga i en värld där miljömedvetenhet är A och O. I takt med att samhället tar steg mot en mer hållbar framtid, har företag och organisationer fått höga krav på att införa hållbarhetsprinciper i sina affärsmodeller och strategier.

Kursen riktar sig till dig som är yrkesverksam inom försäljning, marknadsföring eller planering och vill fördjupa din kompetens inom hållbar affärsutveckling. Den passar dig som vill boosta dina kunskaper vid sidan av ditt jobb.

Kursmomenten är flexibelt upplagda med en kombination av teoretiska och praktiska studier utifrån läroformen Flipped Classroom. Du kommer att ha tillgång till förinspelat material, kombinerat med digitala handledningssessioner, vilket möjliggör ett smart och flexibelt lärande!

Kursen förbereder dig på att gå in i nya roller, men också på att avancera i din nuvarande karriär genom att exempelvis:

  • Fördjupa sin expertis
  • Ledarskapsmöjligheter
  • Övergång till nya sektorer
  • Starta eget företag

Behörighet
Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av försäljning eller kommunikation. Vilket innebär en heltidstjänst eller likvärdig dokumenterad erfarenhet.