Influencer Marketing bild

Influencer Marketing

Spetsa dina marknadsföringskunskaper inom det högaktuella området influencer marketing!

Influencer marketing har snabbt blivit en av världens mest framgångsrika marknadsföringsmetoder. Den nya ambassadörsbaserade inriktningen är många gånger ett träffsäkert val för att nå ut till rätt målgrupp.

Om utbildningen
Utbildningen vänder sig till dig som är verksam inom marknadsföring och önskar fördjupa dig inom området influencer marketing. I utbildningen kommer du få kunskaper inom planering och genomförande av ambassadörsbaserade insatser. Vidare kommer du även lära dig analys och uppföljning av kampanjer, samt sätta dig in i juridik och avtal kopplade till samarbeten.

Framtidens lyckade samarbeten behöver med andra ord nya talanger som genom strategi och målgruppsanalys kan förse företagen med rätt ambassadörer.

Utbildningen riktar sig till dig som redan jobbar inom marknadsföring /kommunikation eller liknande och vill utvecklas inom området. Studierna sker på halvfart och distans.

Under utbildningen berörs tre fokusområden:

  • Analys och uppföljning
  • Influencer marketing och juridik
  • Planering och genomförande

______________________________________

Har du eventuella frågor om utbildningen? Då är du varmt välkommen att kika in på vår hemsida. Där hittar du kontaktuppgifter till våra utbildningsledare som gärna besvarar alla dina frågor.

Med vänliga hälsningar
/ Sälj & Marknadshögskolan