På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Key Account Manager

Key Account Manager

Sälj & Marknadshögskolan

Key Account Manager

Bli en viktig resurs på företaget!

Som Key Account Manager (KAM) är det din uppgift att bygga goda, långsiktiga och lönsamma relationer till företagets nyckelkunder och att hitta nya möjligheter till utveckling både för ditt företag och för kunden.

Målsättningen med utbildningen Key Account Manager är att du efter avslutad utbildning ska kunna utveckla relationen till företagets viktigaste kunder i en operativ roll. Därutöver ska du ha vässat din organisatoriska, strategiska och analytiska förmåga avseende kvalificerad nyckelkundsbearbetning. Du får kunskaper inom strategisk försäljning, t.ex. affärsjuridik, avtal, ekonomi och finansiell planering. Under utbildningen lär du dig även hur du stärker ett företags position på marknaden genom till exempel behovsanalys, strategisk marknadsföring och omvärldsanalys.

Distans och halvfart
Utbildningen ges på distans med fysiska träffar i Göteborg alternativt Stockholm under utbildningstiden. Utbildningen genomförs också på halvfart, vilket betyder att du läser ett års utbildning under ca ett och ett halvt år. I och med detta upplägg har du goda möjligheter att arbeta vid sidan av studierna.

Vem är du som söker denna utbildning?
Utbildningen vänder sig till dig som arbetat några år inom B2B-försäljning och vill komplettera med en gedigen utbildning. Du är en kommunikativ person som har sinne för affärer och god förmåga att bygga långsiktiga relationer.

Vad blir du efter utbildningen?
Efter avslutade studier har du möjlighet att arbeta som Key Account Manager, Account Manager, storkundsansvarig, företagssäljare eller nyckelkundsansvarig.

Kontakt
Thobias Torstensson
010-142 13 72

200 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2020-09-02

Slut

2020-02-28

2021-06-11

2022-06-10

Studietakt

50%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Key Account Manager på Sälj & Marknadshögskolan.