På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Byggbranschens utbildningscenter, BUC

Byggbranschens utbildningscenter, BUC

Adress: Wennerbergsgatan 10, 112 58 Stockholm

Tel 08-698 59 90

Tel [email protected]

Telbuc.se

Byggbranschens utbildningscenter, BUC

Byggbranschens Utbildningscenter hjälper dig och dina medarbetare till rätt kompetens med relevanta och framtidsinriktade utbildningar för både yrkesarbetare och tjänstemän.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga och hållbara utbildningar som hjälper hela bygg- och anläggningsbranschen att rusta Sverige för framtiden.

Du kan välja mellan öppna-, företagsinterna-, klassrums-, online- och distansutbildningar. Vi har ett brett utbud inom entreprenadjuridik, byggproduktion, arbetsmiljö, företagsstyrning, ledarskap, kollektivavtal och arbetsrätt.

Våra utbildare har lång erfarenhet från olika positioner inom bygg- och anläggningsbranschen och är väldigt bra pedagoger.

Byggbranschens Utbildningscenter är en del av Byggföretagen som är en bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag som vill bygga Sverige på schyssta grunder.

Vi arbetar hela tiden med att utöka vårt utbud och anpassa det till branschens utveckling och Byggföretagens medlemmars behov – för att alltid vara i framkant i samhällsutvecklingen.

buc.se

Utbildningar