På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Platschef - Bygg och anläggning, distans

Platschef - Bygg och anläggning, distans

Byggbranschens utbildningscenter, BUC

Platschef - Bygg och anläggning, distans

Som platschef inom bygg och anläggning har du en central roll i alla typer av byggprojekt. Utbildningen vänder sig till dig som redan har erfarenhet av att jobba som arbetsledare och vill utvecklas vidare i karriären.

Jobbet som platschef inom byggindustrin är ett varierande yrke som erbjuder många vidare utvecklingsmöjligheter och en bra arbetsmarknad. Utbildningen är utformad för att möta branschens behov.

Eftersom utbildningen avser kompetensutveckling för redan yrkesverksamma går den också att kombinera med ditt nuvarande arbete.
Utbildningarna i Jönköping respektive Malmö (distans) har, på uppdrag av branschens företag, lokala anpassningar av utbildningen för att bättre svara mot de lokala behoven.

En fjärdedel av utbildningen består av praktik i form av LIA (Lärande i arbete) ute på ett eller flera företag. Vi lägger stor vikt vid praktiska färdigheter och att du ska vara väl förberedd för ditt kommande yrke och kunna få rätt arbete direkt efter utbildningen.

Efter avslutad utbildning har du kompetensen att arbeta som platschef inom bygg- och anläggningssektorn.

Studietakt

100%

Poäng

200 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2022-01-10

2022-08-01

Slut

2021-12-17

2022-12-16

2023-06-30

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD
Utbildningens webbsida

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Platschef - Bygg och anläggning, distans på Byggbranschens utbildningscenter, BUC.