På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Film

Campus Skellefteå

Campus Skellefteå

Adress: Assistentgatan 23, 931 85 SKELLEFTEÅ

Tel 0910-73 50 00

Tel [email protected]

Telwww.campus.skelleftea.se

Campus Skellefteå

Skellefteå är en växande stad i omvandling. De närmaste åren kommer en mängd nya arbetstillfällen att skapas, liksom nya bostäder och ny infrastruktur. Kom hit och var en del av den utvecklingen.

Yrkeshögskolan huserar på Campus Skellefteå, på den centrumnära södra sidan av Skellefteälven. Här finns också många andra verksamheter, som universitetsutbildning och forskning, en mängd vuxenutbildningar på gymnasienivå och en rad företag. Här finns idrottshall, restaurang och café och ett stort, aktivt bibliotek med modern arkitektur och vacker utsikt över älven.

Yrkeshögskolan i Skellefteå ger dig möjlighet till både kompetenshöjning och karriärväxling. Tillsammans med arbetslivet skapar vi utbildningar utifrån aktuella behov, vilket innebär stora jobbchanser.

Yrkeshögskolans utbildningar drivs i samarbete med arbetslivet, som har en central roll både före, under och efter utbildningarna. Det innebär att utbildningarna är skräddarsydda utifrån arbetslivets behov av kompetens och leder till aktuella yrkesroller.

Yrkeshögskolan har ett målinriktat arbetssätt, vilket märks inte minst genom LIA (lärande i arbete) där du som studerande får utveckla dina praktiska färdigheter i skarpt läge på en relevant arbetsplats.

Utbildningarna finns inom många olika branscher och flera av dem är på distans.

www.campus.skelleftea.se

Utbildningar

Utbildningsstart:

2022-08-01

2023-08-01

Utbildningsslut:

2023-12-22

2024-12-20

Ansökan öppnar:

Ansökan stänger:

2022-05-15

Studietakt:

100%

Antal poäng:

300 YH-poäng (ca 1,5 år)

Studieort:

Skellefteå kommun

Branscher:

Data & IT