På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

EC Utbildning

EC Utbildning

Adress: Östra kanalgatan 5, 211 41 Malmö

Tel 040-641 63 00 vx

Tel [email protected]

Telwww.ecutbildning.se

EC Utbildning

EC Utbildning erbjuder utbildning med fokus på tillämpad IT i nära samarbete med företag i branschen. Detta gör att du som studerande får en utbildning som överensstämmer med arbetsmarknadens behov. Anställningsstatistiken talar klarspråk: 9 av 10 våra studerande får arbete efter utbildningen.

I våra utbildningar förenas teori och praktik. Du får omsätta dina kunskaper i projektarbete på intressanta företag, och i de flesta av våra utbildningar ingår LIA (Lärande i arbete) där du får möjligheter att praktisera dina kunskaper ute hos företag. För många av våra studerande är LIA vägen till anställning.

Många av dina lärare har erfarenhet från branschen och kan i kurserna relatera till verkligheten utanför skolan. Att vi är en erfaren aktör när det gäller längre yrkesutbildningar är ytterligare en styrka. Våra lärare är inte bara specialister inom sina ämnesområden utan även goda pedagoger med stor undervisningsvana.

EC Utbildning har arbetat med utbildningar sedan 1985, och då på olika nivåer. Vi introducerade högskoleutbildningar i Blekinge, vi har under många år varit en av Sveriges större aktörer inom Yrkeshögskolan och vi har genomfört ett stort antal arbetsmarknadsutbildningar och uppdragsutbildningar.

EC Utbildning har kontor i Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Ronneby, Stockholm, Västerås, Växjö och Örebro.

EC Utbildning erbjuder alltifrån traditionell närundervisning till mer flexibla utbildningsformer. Med den nya distanstekniken kan du få en effektiv fortbildning, där tid och plats inte längre behöver innebära några begränsningar.

Kvalitetstänkande präglar vår verksamhet. Sedan 1999 är vi kvalitetscertifierade inom standarden ISO9001.

www.ecutbildning.se

Reportage från EC Utbildning

IT-utbildning uppdateras för att möta arbetslivets behov

Den tidigare utbildningen Programutvecklare inom Sharepoint i Helsingborg har bytt namn till Microsoft .NET Dev...

Utbildningar