EC Utbildning bild

EC Utbildning

Kunskaper inom IT är alltid en bra deal!

När gick det senast en dag då du inte interagerade med någon form av teknisk lösning? Vi lever i en tid där till och med våra laddare till våra smarta mobiltelefoner har blivit smarta. Därför vågar vi hävda att IT inte bara är aktuellt här och nu, utan att det också är en självklar del av framtiden. 

 

Plugga en utbildning som leder till jobb

EC Utbildning erbjuder Yh-utbildningar inom avancerad IT i nära samarbete med företag i branschen. Här får du en Yh-utbildning som överensstämmer med företagens behov. Syftet med våra utbildningar är att du snabbt ska kunna få jobb inom IT-området och på så sätt vara med och utveckla morgondagen!

 

Fördelen med en praktisk utbildning

En stor del av våra utbildningar består av LIA (praktik) som du genomför ute på företag. LIA är en helt unik chans att få pröva dina nya kunskaper på riktigt, innan det är skarpt läge. 

 

Upplev friheten med EC Stream

Geografisk placering är inget hinder, nu kan du också studera oberoende av ort!
Vi på EC Utbildning erbjuder nu alla utbildningar som EC Stream, ett smart och digitalt sätt att studera. Detta innebär att du själv kan välja att ta del av utbildningen i skolan eller välja att följa lektionerna digitalt via livestreaming. Du har alltså möjligheten att studera var du vill, men inte när du vill. 

(Mer information om EC Stream finns att hitta på vår hemsida)

-----------------------------------

Vilka är vi? 

"Vi kallar oss gärna för IT-nördar. För oss har det alltid varit den finaste titel man kan ha!"

Vi på EC Utbildning är experter inom IT. Hos oss kan du gå en Yh-utbildning inom bland annat programmering, konstruktion, testning, IoT med flera. 

-----------------------------------

BESÖK VÅR HEMSIDA FÖR MER INFORMATION!

Alla YH-utbildningar hos EC Utbildning är kostnadsfria och studiemedelsberättigade hos CSN.