På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Byggprojektör inom BIM

Byggprojektör inom BIM

EC Utbildning

Byggprojektör inom BIM

Bli Byggprojektör inom BIM 

Gillar du bygg, 3D och konstruktion? Då är denna utbildning rätt! BIM står för Building Information Modelling och avser processen för att skapa och använda digitala modeller i bygg- eller anläggningsprojekt.

BIM ersätter i allt högre grad traditionella ritningar och handlingar, och visas som en digital representation av en byggnad eller anläggning (hus, vägar, järnväg, broar, tunnlar, VA-system etcetera). Där samlas och organiseras all information för en byggnads livscykel, och kan då användas för många ändamål och av olika aktörer.

Nyttorna med BIM är många, däribland bättre och mer ändamålsenliga produkter, effektivare och mer kvalitativa processer, kortare tid och lägre kostnader. Precis som så många andra branscher är byggbranschen mitt uppe i en digital revolution, vilket medför att BIM nu snabbt börjar användas genom hela byggnadens eller anläggningens livscykel. Nya Karolinska är ett exempel på ett byggnadsprojekt som helt är skapat i BIM.

Vad ger en utbildning som byggprojektör inom BIM?
Utbildningen syftar till att du ska få de kunskaper och kompetenser du behöver för att kunna arbeta som en BIM projektör, allt från 3D projektering av markmodeller och tomtplanering, till beräkning av schaktvolymer, hållfasthetslära, samt bygg-fastighet och underhållsteknik.

Vad blir du efter utbildningen BIM Byggprojektör?
Efter examen kan du arbeta som byggprojektör inom BIM, modelleringsansvarig, BIM-ansvarig, BIM-samordnare.

Kontakt
Pelle Westling, utbildningsledare
010-1421139

400 YH-poäng

Restplats

Denna utbildning har just nu restplatser. Kontakta skolan direkt för att söka!

Start *

Påbörjad

2019-08-26

Slut

2020-06-12

2021-06-12

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

EC Utbildning

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Byggprojektör inom BIM på EC Utbildning.