På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Palliativ vård

Palliativ vård

Campus Nyköping

Palliativ vård

DETTA ÄR EN KORT YH-UTBILDNING

Detta är en kurs för dig med erfarenhet och som vill utveckla din förmåga att självständigt och utifrån en helhetssyn identifiera omvårdnadsproblem och föreslå olika åtgärder för att förbättra vård och omvårdnad vid livets slut. Du får möjlighet att utveckla din förmåga att bedöma, genomföra och anpassa omvårdnadshandlingar utifrån fysiska, psykiska, sociala, kulturella, etiska och existentiella behov och förutsättningar.

Efter avslutad kurs har du kompetenser att:

  • Självständigt och utifrån en helhetssyn identifiera omvårdnadsproblem och föreslå olika åtgärder för att förbättra vård och omvårdnad vid livets slut samt bedöma när sjuksköterska ska kontaktas.

Kursens upplägg
Kursen omfattar 30 YH poäng och 25% studiefart. Undervisningen sker på distans med erfarna distansutbildare och kursens upplägg genomsyras av personlig handledning, grupparbeten och kamratrespons. Enstaka fysiska träffar planeras och meddelas i god tid. 

För att du ska få en social kontext trots distansupplägget, delas du och dina medstudenter in i mindre grupper baserat på geografiskt område för att underlätta fysiska möten.

Studietakt

25%

Poäng

30 YH-poäng

Start *

2021-11-01

Slut

2022-04-15

Ansökan öppnar*

Ansökan stänger*

2021-08-16

2021-09-17

KORT YH-KURS

Detta är en kortare typ av YH-utbildning

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Palliativ vård på Campus Nyköping.