På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Javautvecklare

Javautvecklare

EC Utbildning

Javautvecklare

Kompetens inom Java ständigt efterfrågat

Java är ett av världens största programmeringsspråk och finns i stort sett överallt; i mobiltelefoner, bärbara datorer och spelkonsoler. Allt fler företag är nischade mot programmeringsspråket Java som implementeras i allt fler system och de är i behov av driftiga utvecklare. Det råder en stor brist på arbetsmarknaden av Javautvecklare och en kombination av teoretisk och praktisk erfarenhet garanterar i stort sett jobb efter studierna.

Vad lär man sig under utbildningen Javautvecklare? 
Utbildningen Javautvecklare är framtagen tillsammans med näringslivet. Det innebär att du kan vara trygg i ditt utbildningsval och säker på att få precis de kunskaper och färdigheter som företagen frågar efter. Du kommer med andra ord ha goda jobb- och karriärmöjligheter efter examen. 

Utbildningen fokuserar på mobilutveckling i Java samt testdriven Javautveckling. Därtill får du fördjupade kunskaper inom JavaScript och webbutveckling, liksom kunskaper inom IT-säkerhet och databaslösningar.

LIA - Praktik under utbildningen
I utbildningen varvas teori med praktik och två av utbildningens kurser utgörs av LIA – Lärande i Arbete – där du får möjlighet att praktisera dina kunskaper i skarpt läge ute på ett företag. Detta innebär att du inte bara får de teoretiska kunskaper som krävs utan också den praktiska erfarenhet som arbetsgivarna gärna ser hos en framtida medarbetare. Det är också ett gyllene tillfälle för dig att känna på din kommande yrkesroll och knyta värdefulla branschkontakter. Du har med andra ord ett rejält försprång när det sen är dags att söka arbete.

Vem är du som söker till utbildningen till Javautvecklare?
Du har ett intresse för och viss erfarenhet av programmering och vill vidareutvecklas inom detta. Du är särskilt intresserad av och få specialistkunskaper i men också praktisk erfarenhet av programmeringsspråket.

Vad blir du efter utbildningen? 
Efter utbildningen kan du arbeta som Javautvecklare, applikationsutvecklare, webbutvecklare eller mobilutvecklare.

Kontakt utbildningsledare
Stefan Gustavsson
E-post: stefan.gustavsson@ecutbildning.se

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2020-09-07

2021-09-06

Slut

2021-06-11

2022-06-10

2023-06-09

Studietakt

100%

Branscher

Data & IT

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Javautvecklare på EC Utbildning.