På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Webbutvecklare inom .NET

Webbutvecklare inom .NET

EC Utbildning

Webbutvecklare inom .NET

Bli webbutvecklare inom .NET

I den här utbildningen specialiserar du dig på webbutveckling med utgångspunkt i Microsofts .NET-plattform och programmeringsspråket #C. Tillsammans ligger dessa till grund för de flesta av dagens kommersiella applikationer och är starkt etablerade både i Sverige och resten av världen. Med denna yrkesinriktning kommer du med andra ord att vara högst intressant på arbetsmarknaden.

Utbildningen ger dig viktiga kompetenser som starkt efterfrågas på marknaden. Du lär dig bland annat att utveckla interaktiva webbsidor, applikationer och gränssnitt mot användare, databasdesign samt plattformsoberoende multimedia-applikationer för webbpublicering. Du får även god inblick i angränsande kompetensområden såsom webbsäkerhet, databaser och mjukvaruanalys.

Webbutvecklare – med kompetens anpassad för arbetsmarknaden
Du får ett brett spektrum av kunskaper och erfarenheter inom allt från C#-programmering, HTML5 och JavaScript till mjukvaruanalys och webbsäkerhet.

En fjärdedel av utbildningens två år genomförs ute på företag genom så kallad LIA (lärande i arbete). Det ger dig inte bara praktisk kunskap inom området utan också ett nätverk att ta avstamp ifrån efter avslutad utbildning. Du får en mycket efterfrågad kompetensprofil och kan börja jobba direkt efter avslutad examen.

Vem är du som söker utbildningen till webbutvecklare inom .NET?
Utbildningen vänder sig till dig som är kreativ och teknisk med ett skarpt öga för detaljer. Du gillar programmering och är en vass problemlösare.

Vad blir du efter utbildningen?
Efter examen kan du arbeta som webbutvecklare inom .NET eller systemutvecklare.

Kontakt
Carina Wehlin
[email protected] 

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2019-08-01

Slut

2020-06-12

2021-06-12

Studietakt

100%

Branscher

Data & IT

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

EC Utbildning

Laddar...