Tillväxtstrategier för Hotell, Restaurang och Kaféverksamheter (HoReCa) bild

Tillväxtstrategier för Hotell, Restaurang och Kaféverksamheter (HoReCa)

Tillväxtstrategier för Hotell, Restaurang och Kaféverksamheter (HoReCa) är en praktisk kurs för beslutsfattare inom expanderande besöksnäringsföretag, minst 5 års yrkeserfarenhet krävs varav 2 i ledande befattning för att du ska vara behörig till denna kurs.

Du får genom kursen förmågan att självständigt leda och genomföra expansions- eller utvecklingsprojekt inom hotell-, restaurang- och kafébranschen, med fokus på hållbar tillväxt och lönsamhet. Kursen ger mycket praktiska färdigheter samt förmåga att identifiera och utveckla nya intäktsströmmar och anpassa verksamheten efter förändrade förutsättningar. Stort fokus kommer att ligga på att nyttja applicerbara verktyg och övningar direkt in i den egna verksamheten som står inför expansion eller ett större utvecklingsprojekt i någon form.

Antal YH-poäng: 30 p
Studietakt: 50% (6 timmar /vecka lektioner, utöver det självstudier och praktisk träning i arbetet) – syftet är att du ska kunna kombinera studierna med ditt arbete.
Plats & Format:Fysiska lektioner i centrala Göteborg med möjlighet att delta digitalt live.

Behörighet
Grundläggande behörighet för yrkeshögskolan samt 

  • Minimum 5 års yrkeserfarenhet inom besöksnäringsföretag, varav minst 2 ska vara i ledande befattning.

För att göra din ansökan behöver du skapa ett användarkonto och sedan fylla i alla obligatoriska uppgifter samt ladda upp följande dokument;

  • Ett signerat Gymnasiebetyg (Det går bra att fotografera eller scanna dokumenten)
  • Tjänstgöringsintyg signerat av arbetsgivaren
  • stöttande dokument för att påvisa reel kompetens (vid avsaknad av formell behörighet)