Testautomatisering Python bild

Testautomatisering Python

Vill du få mer kunskaper och färdigheter inom testautomatisering?

Python är ett ledande språk inom automatiserad mjukvarutestning och denna kurs ger dig de verktyg och den kunskap du behöver för att hantera testautomatisering.

Du får lära dig att skriva och implementera automatiserade tester för olika nivåer av mjukvaran, inklusive enhetstester, integrationstester och GUI-tester. Utbildningen täcker allt från grundläggande programmering i Python till avancerade tekniker inom testautomatisering och användning av olika testverktyg. Du får också praktisk erfarenhet i att använda versionshanteringssystemet Git och skriva enhetstester.

Vi utforskar också viktiga aspekter av testmetodik och kravhantering, där du får insikt i hur man formulerar och verifierar krav på mjukvaran, samt hur testning passar in i den övergripande mjukvaruutvecklingsprocessen. Du kommer att utveckla färdigheter som gör det möjligt att planera, genomföra och övervaka testautomatiseringsprojekt effektivt, med fokus på att lösa komplexa problem och förbättra mjukvarans kvalitet.

Du får med den här kursen specialiserade kunskaper inom testautomatisering och programmering med Python, vilket förbereder dig i att driva testautomatiseringsinitiativ inom mjukvaruutveckling.

Utbildningen ges på distans och halvfart under 24 veckor, vilket gör det möjligt för dig att delta var du än befinner dig och att kombinera studierna med ditt arbete. Vi har livelektioner på måndagar mellan 13-16.

Grundläggande behörighet och särskilda förkunskaper
Minst 1 års yrkeserfarenhet på heltid eller motsvarande inom mjukvaruutveckling eller testning (inklusive manuell testning).