På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

NBI/Handelsakademin

NBI/Handelsakademin

Adress: Östergårdsgatan 7, 431 53 Mölndal (HK)

Tel 031-705 67 00

Tel [email protected]

Telwww.nbi-handelsakademin.se

NBI/Handelsakademin

NBI/Handelsakademin är en av Sveriges mest etablerade yrkeshögskolor och har anordnat YH/KY – utbildningar sedan starten 1996. NBI/Handelsakademin erbjuder utbildningar för dig som är intresserad av ekonomi, logistik, inköp, juridik eller information och kommunikation. Vår långa erfarenhet inom vuxenutbildning tillsammans med vårt starka nätverk med näringslivet har gett oss de rätta verktygen för att våra studerande skall kunna nå sina mål i yrkeslivet.

NBI/Handelsakademin grundades med inriktning på utbildning inköp, logistik och ekonomi. Genom åren har vi funnits på en rad orter men i dag bedriver vi huvuddelen av våra yrkesutbildningar i Göteborg, Malmö, Luleå och Växjö. NBI/Handelsakademin har tidigare även erbjudit skräddarsydda företagsutbildningar samt uppdrag inom arbetsmarknadsutbildning. Våra kärnområden är inköp, logistik, ekonomi, information och kommunikation och på senare år även inom juridik.

NBI/Handelsakademin har utbildat mer än 2000 studerande inom YH/KY. Vi har byggt upp ett stort nätverk av företagskontakter som medverkar på skilda sätt i våra utbildningar. Vi har även ett stort nätverk av kunniga konsulter med egen praktisk erfarenhet av de områden de utbildar inom.

NBI/Handelsakademin vill skapa en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser i en trygg, familjär och inspirerande miljö. Verksamheten kännetecknas av tre ledord omtanke, enkelhet och mod. Vår strävan är att göra skillnad, att förbättra livet. Med vår långa erfarenhet av utbildning ska vi vara en ledande och attraktiv partner för människor och företag i hela Sverige.

NBI/Handelsakademin ingår i utbildningskoncernen 1Joy AB. I koncernen bedrivs även gymnasium, Gymnasieakademin, samt uppdrag från AF i form av Stöd och Matchning.

www.nbi-handelsakademin.se

Utbildningar