BIM-projektering Byggnad bild

BIM-projektering Byggnad

BIM-projektering Byggnad är en distanskurs på deltid för dig, som har utbildning eller är yrkesverksam inom byggbranschen, som vill öka kunskaperna inom BIM-projektering. Allt från digitala modeller till produktionsprocesser och förvaltning av information ingår i upplägget.

Du har genomgångar och seminarier på distans med lektioner och genomgångar via video. Kursmaterial och genomgångar finns tillgängliga på lärplattformen under kursen. Inlämningar, redovisningar och tentamen görs digitalt via lärplattormen. Hela kursen ges på distans utan träffar. 

Du får lära dig om bland annat BIM och VDC (Virtual Design and Construction) samt hur dessa används inom fastighetsförvaltning och andra byggnadsområden. Du får ökade kunskaper om hur BIM används för modellering, projektering och samordning. Du lär dig också om projektplanering, projektekonomi och juridiska frågor inom projekten.

Vem är kursen till för och vilka förkunskaper behövs?
Kursen riktar sig till dig som redan har erfarenhet av byggbranschen och vill kompetensutveckla dig inom digital projektering. Kanske jobbar du redan med digitala ritningar och modeller, men vill fokusera mer på BIM-projektering. Eller så är du inom byggplanering och vill utöka din kunskap för att kunna gå in i en BIM-roll.

BIM-projektering Byggnad är också rätt val för dig med en eftergymnasial utbildning inom området.