På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Bygg och anläggningsledare

Bygg och anläggningsledare

Teknikhögskolan

Bygg och anläggningsledare

En utbildning för dig som vill bygga vidare på dina kunskaper inom bygg- och anläggningsbranschen.

Utbildningen är anpassad så att du med fördel kan kombinera studierna med arbete. Under utbildningen får du både de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att du ska bli att bli en framgångsrik ledare inom en växande bransch.

Avancera inom bygg- och anläggningsbranschen
Med den teoretiska och praktiska kunskapen du får från utbildningen kommer du att stå redo att möta arbetsmarknadens behov av ledarskapskompetens med inriktning mot bygg och anläggningssektorn. Du kommer kunna arbeta med KMA frågor (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) ha kunskap om BAS P och BAS U samt arbetsmiljölagen. Du kommer även få kunskaper om olika typer av ledarskap och grupprocesser samt veta vilka lagar och regler som ska följas inom ditt arbetsfält.

Självklart kommer du också kunna orientera dig i branschspråket på både svenska och engelska för att på bästa sätt kunna hantera olika arbetsledande situationer.

Utbildningens mål
Efter avslutad utbildning har du kunskaper om vilka lagar och bestämmelser som påverkar parterna i byggprocessen, om en arbetsledares ansvarsområden och inte minst projekteringens olika faser och relaterade handlingar. Du kommer kunna planera och organisera arbetet så att det uppfyller arbetsmiljökrav, du kommer även kunna upprätta investeringskalkyler för olika projekt. Därtill kommer du att ha förmågan att anpassa ditt ledarskap för bästa resultat avseende kvalitet, leverans, miljö och säkerhet. Dessutom kommer du att ha fördjupade kunskaper om Lean Construction och dess verktyg och metoder.

Karriär som ledare inom bygg och anläggning
Efter utbildningen har du den kompetens som krävs för att axla rollen som produktionsledare, platschef, projektledare eller arbetsledare inom bygg eller anläggning.

Kontakt
Malin Högeteg, utbildningsansvarig
0522-66 55 07

200 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2019-06-07

2020-06-12

Studietakt

50%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Teknikhögskolan

Laddar...