På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Teknikhögskolan

Teknikhögskolan

Tel 0774-100 500

Tel [email protected]

Telteknikhogskolan.se

Teknikhögskolan

Välkommen till Teknikhögskolan! Hos oss hittar du yrkeshögskoleutbildningar inom IT, teknik, bygg och anläggning, logistik samt projektledning. Om du vill ha en utbildning som leder till jobb, så är det här du ska läsa!

Vi på Teknikhögskolan utbildar de som driver morgondagens samhälle framåt; framtidens innovatörer och samhällsbyggare. Och alla vet att samhället kommer att formas av den digitala utvecklingen och teknikens framfart. Därför låter vi det även forma våra utbildningar.

Gemensamt för alla YH-utbildningar är att de är framtagna tillsammans med branschen. Det leder till att våra studerande får precis den kunskap som efterfrågas på arbetsmarknaden, både nu och i framtiden. De är även kostnadsfria och berättigar till studiemedel från CSN. Utbildarna på Teknikhögskolan har erfarenhet från branschen och ser till att du som studerande har den senaste kunskapen inom området. Det gör dig mycket eftertraktad på arbetsmarknaden!

Teknikhögskolan finns i dagsläget på 14 orter runt om i landet och vi erbjuder även ett distansupplägg för vissa av våra utbildningar.

teknikhogskolan.se

Utbildningar