Good Manufacturing Practice (GMP)
Livsmedelsförsörjning är en av våra mest viktiga samhällsfunktioner. Den måste fungera i alla lägen, trots yttre påfrestningar som torka, pandemi och stopp i den globala logistikkedjan. Därför behöver den inhemska livsmedelsproduktionen öka. Regeringen har påbörjat arbetet med en uppdaterad livsmedelsstrategi som syftar till att främja svensk livsmedelsproduktion. Personal med GMP-kompetens är centralt för att säkerställa att den svenska livsmedelsproduktionen är säker och hållbar.
GMP-kursen riktar sig till alla inom livsmedelsbranschen, till exempel kvalitetskoordinatorer, labbtekniker, mikrobiologer, operatörer, maskinoperatörer, driftledare, produktionschefer, underhållsplanerare, slaktare och produktionsingenjörer.
GMP – Good Manufacturing Practice är en distanskurs som omfattar 30 YH-poäng. All undervisning sker digitalt via vår lärplattform. Det anpassade digitala upplägget gör att du kan studera oberoende av tid och rum, i kombination med arbete.
Behörighet
- Grundläggande behörighet (gymnasieexamen eller motsvarande)
- Minst ett halvårs yrkeserfarenhet inom livsmedel, läkemedel, processindustri, produktion, storkök, kemi eller motsvarande
Kom ihåg att bifoga ett tjänstgöringsintyg i ansökan för att påvisa din yrkeserfarenhet.
Kontakt
Nicole Löfqvist
019-10 00 72