På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Specialistutbildad undersköterska anestesi operation och intensivvård

Specialistutbildad undersköterska anestesi operation och intensivvård

Yrgo

Specialistutbildad undersköterska anestesi operation och intensivvård

Vår tvååriga distansutbildning ger dig kompetens att arbeta med personcentrerad vård, projektarbete, handledning och utbildning på din arbetsplats.

En tvåårig distansutbildning på deltid som ger dig fördjupade kunskaper och kompetenser inom anestesi, operation och intensivvård. Du utvecklar din förmåga att genomföra personcentrerad vård till patienter, anhöriga och närstående. Stor vikt läggs på att kunna arbeta i samverkan och att kunna medverka i tvärprofessionella team inom verksamhetsfältet. Vidare utvecklar du din förmåga att fungera som kulturbärare när det gäller förhållningssätt och bemötande inom verksamheterna. Det hälsofrämjande perspektivet löper som en röd tråd genom utbildningen.

Utbildningen ger dig också möjligheter att arbeta med förbättringsarbete, samordning och handledning – inom och mellan enheter.

STUDIEUPPLÄGG
Utbildningen går på distans med fyra-fem fysiska träffar per termin. Varje träff är två-tre dagar lång. Varje vecka har vi webbinarium och/eller handledning på fasta tider. Du behöver tillgång till dator och internetuppkoppling. De program vi använder är Skype och Google meet.

ARBETSMARKNAD
Sjukvårdens anestesi-, operations- och intensivvårdsavdelningar har ett stort behov av undersköterskor med specialistkompetens inom området.

FRÅGOR OM UTBILDNINGEN

Ann-Sofie Liljeäng
Utbildningsledare
072–255 87 00 

Anne-Louise Segell
Rektor vård, omsorg och pedagogik
031–367 32 44

Studietakt

50%

Poäng

200 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2020-08-31

2021-08-30

Slut

2020-04-24

2021-11-30

2022-08-01

2023-08-01

Ansökan öppnar*

Ansöker stänger*

2020-02-01

2020-04-15

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Specialistutbildad undersköterska anestesi operation och intensivvård på Yrgo.