På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Bygg- och anläggningsingenjör - produktion

Bygg- och anläggningsingenjör - produktion

Yrgo

Bygg- och anläggningsingenjör - produktion

”Anläggningsinvesteringarna i Väst Sverige kommande år, kommer vara större än någonsin.”
(Sveriges Byggindustri)

Är du en initiativrik person som tycker om projektledning och problemlösning? Vill du ha ett varierande, utvecklande arbete, där du får ta ansvar och planera? Ett arbete med både tekniska och sociala utmaningar? Då ska du utbilda dig till arbetsledare, läs till bygg- och anläggningsingenjör hos Yrgo!

Hos oss får du en lysande möjlighet att starta en ny karriär eller utveckla en pågående. Detta är utbildningen för dig som saknar erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen sen tidigare eller om du vill ha en bred kompetens inom både bygg och anläggning. Har du arbetslivserfarenhet och vill rikta in dig mot främst bygg, då ska du titta på vår utbildning byggingenjör-produktion.

Under ett projekt inom bygg- och anläggningsområdet behövs det en ledare som har överblick över hela processen och kan koordinera och planera de arbetsuppgifter som behöver utföras. Genom de kurser som ingår får du en god grund och en bra kompetens inom ett område som kommer att expandera mycket under de kommande åren.

Utbildningen är uppdelad i tre teoretiska och två praktiska delar. Under de teoretiska delarna läser du bland annat bygg- och anläggningsteknik, bygg- och anläggningsproduktion, mätteknik, projektekonomi, projektstyrning, entreprenadjuridik, ledarskap, konstruktion och matematik. Och de praktiska, som består av ca en tredjedel av utbildningen, i form av praktik, LIA. Praktiken ger dig en stor möjlighet att förankra dina teoretiska kunskaper samt skaffa värdefulla kontakter och referenser i arbetslivet.

ARBETSMARKNAD
Framtiden för bygg- och anläggningsingenjörer är mycket god och efterfrågan på utbildningens kompetens stor. Efter avslutad utbildning kan du arbeta som arbetsledare, kalkylator, entreprenadingenjör och mätingenjör.

Mer information
Gunnar Wengström
Tel: 0722-41 59 17

Erica Steen
Tel: 0704-13 43 26

Studietakt

100%

Poäng

415 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2021-05-28

2022-05-27

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Bygg- och anläggningsingenjör - produktion på Yrgo.