På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Byggingenjör - Produktion

Byggingenjör - Produktion

Yrgo

Byggingenjör - Produktion

Utbildningen ger dig kunskaper så att du kan arbeta i ett entreprenadföretag med utsättning, arbetsledning, kalkylering, produktionsplanering och liknande. Efter några års erfarenhet kan platschef/produktionsledare vara en möjlig befattning. Redan vid antagningen knyts du till ett byggföretag, som tillsammans med skolan har ansvar för den företagsförlagda utbildningen.

Utbildingen är lämplig för dig som vill ha möjlighet att både kunna arbeta inom husbyggnad och anläggning.

I utbildningen varvas teori och praktiska övningar inom exempelvis mätteknik och arbetsteknik. Den datorisering som i snabb takt genomförs på byggarbetsplatserna ges mycket stort utrymme inom utbildningen. Inom detta område får du lära dig om BIM och om visualisering. Utbildningen leder till kvalificerad yrkeshögskoleexamen.

Behörighet yrkesverksamhet
Dokumenterad yrkeserfarenhet inom byggrelaterad verksamhet om minst 18 månader. Yrkeserfarenheten styrks med Arbetsintyg.

Arbetsmarknad
Sveriges Byggindustrier bedömer att byggmarknaden kommer att vara fortsatt god under de närmaste åren. Eftersom många har lämnat branschen och pensionsavgångarna ökar, förväntas en brist på personal med relevant utbildning.

Mer info
Gunnar Wengström
Tel: 0722-41 59 17

415 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2019-08-01

2020-05-29

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Yrgo

Laddar...