På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Film

Trafikverksskolan

Trafikverksskolan

Adress: Banskolevägen 11, Ängelholm & Röda vägen 1, Borlänge

Tel 010-124 30 30

Tel [email protected]

Telwww.trafikverksskolan.se

Trafikverksskolan

På Trafikverksskolan utbildas tekniker, ingenjörer och tågpersonal - sammanlagt flera tusen personer varje år. Här genomförs också uppdragsutbildning åt svenskt näringsliv och utländska järnvägsförvaltningar.

Trafikverksskolan huvuduppgift är att erbjuda den utbildning som järnvägsmarknaden behöver för sin kompetensutveckling och för att driva och utveckla sin verksamhet. Vi har också en målsättning att vara den primära utbildningsleverantören och samarbetspartnern i kompetensutvecklingsfrågor för alla aktörer på järnvägsmarknaden. 

I Ängelholm har vi Skandinaviens enda helt kompletta järnvägsskola, där tekniker, ingenjörer och tågpersonal får teoretisk och praktisk träning i en realistisk och säker järnvägsmiljö. Förutom våra duktiga lärare som både är sakkunniga och goda pedagoger har vi gott om övningsanläggningar och simulatorer. Då möjligheten finns genomför vi kurser på plats hos våra kunder.

Våra vägutbildningar genomförs i de flesta fall runt om i landet. Utbildningarna vänder sig i huvudsak till entreprenörer, konsulter, kommuner och förvaltare.

www.trafikverksskolan.se

Reportage från Trafikverksskolan

Bästa valet jag gjort

Att plugga till kontaktledningstekniker är bästa valet jag gjort! För 7 år sedan påbörjade M...

Utbildningar