På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Hydraultekniker

Hydraultekniker

Hydraultekniker på distans

Många möjligheter och gott om jobb

Som hydraultekniker har du möjlighet att jobba med allt från fordon, maskiner, vindkraft till oljeplattformar eller inom tillverkningsindustrin. Du kan till exempel jobba med att montera, reparera och underhålla grävmaskiner, motorer, skördare eller hela det hydrauliska systemet inom en tillverkningsindustri.

Nu erbjuder vi Dig en unik möjlighet att på 6 månader utbilda Dig till certifierad Montör, Underhållstekniker eller Konstruktör.

Utbildningen gör det även möjligt att praktisera (LIA) på ett företag. Du söker själv LIA- plats på ett företag på din hemort, men om du har behov kan ITH hjälpa till att ordna en plats.

Utbildningen sker i huvudsak på distans med inspelade lektioner på webben. Det kommer möljigt att vara med på våra öppna kortkurser i Örnsköldsvik. Vid många elever i södra Sverige så kan grundkurserna föläggas där. På träffen får du möjlighet att bekanta dig med hydrauliken då fokus kommer att ligga på praktiska moment. 

Mellan träffarna består kurserna av webbaserade lektioner och övningar. Varje kurs avslutas med en certifieringstenta på din hemort. Under hela utbildningen har du tillgång till våra lärare via telefon och webben. De hjälper dig med frågor och problemlösningar.

Totalt under utbildningen har vi cirka 3 träffar i Örnsköldsvik.

Att arbeta och studera samtidigt
Oerfarna bedöms behöva läsa på heltid under teoriblocken. Studievana och personer med erfarenhet av hydraulik har visat sig kunna studera på deltid under teoridelarna.

Finansiering
Utbildningen är kostnadsfri och du har rätt till studiemedel.

Kontakt
Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar om våra utbildningar.

Jenny Svensson
0660-798 50, 073-802 40 29

Studietakt

100%

Poäng

110 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2020-08-10

2021-01-25

Slut

2020-06-19

2021-01-15

2021-06-18

Ansökan öppnar*

Ansöker stänger*

2020-05-30

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Hydraultekniker på Institutet för Tillämpad Hydraulik, ITH.