På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

CAD-konstruktör, Mechanical Designer

CAD-konstruktör, Mechanical Designer

Yrgo

CAD-konstruktör, Mechanical Designer

Utbildningen passar dig som tycker om problemlösning och vill arbeta som kreativ ingenjör inom produktutveckling.

Tyngdpunkten inom utbildningen ligger på användande av avancerade CAD-system. Kunskaper inom konstruktionsteknik, mekanik, hållfasthet, tillverknings- och produktionsteknik är nödvändiga verktyg för att kunna skapa bra konstruktioner. Metoder och processer för projekt gör att du kan jobba effektivt och med hög kvalitet.

LIA-perioderna som är totalt 27 veckor ger dig möjlighet att träna och fördjupa dina färdigheter på en arbetsplats samtidigt som du skapar kontakter och lär känna branschen.

CAD-systemet vi nu arbetar med är CATIA V5. Valet av CAD-system för utbildningen görs av branschföreträdare i utbildningens ledningsgrupp. Under de företagsförlagda delarna kan även andra programvaror bli aktuella.

Utbildningen leder till kvalificerad yrkeshögskoleexamen.

Arbetsmarknad
Som konstruktör med goda kunskaper i professionella CAD-system får du fantastiska möjligheter till intressanta och spännande arbetsuppgifter inom konstruktion och produktutveckling och du blir en viktig resurs på en arbetsplats. Du får kompetens som efterfrågas av bl.a. bilindustri och konsultföretag. Arbetsmarknaden är mycket het för CAD-konstruktörer i Västsverige!

Ansökan
De handlingar du ska bifoga din ansökan är ditt gymnasiebetyg och gärna ett kortfattat CV. Om du har andra dokument som kan styrka dina förkunskaper bifogar du dessa också.

Kontakt
Lize-Marie Gabrielsson

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2019-06-20

2020-06-10

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Yrgo

Laddar...